početna
    o nama
    reference
    kontakt

O NAMA

Preduzeće DOO „MDM COMMERC“, Dvorovi, je osnovano i registrovano 1997. godine u Osnovnom sudu u Bijeljini.

Preduzeće je u privatnom vlasništvu.

U prvoj fazi poslovanja osnovna djelatnost preduzeća je bila usmjerena na trgovinu i ugostiteljstvo, da bi kasnije djelatnost proširena na uvoz i izvoz robe.

Preduzeće je 2003. godine kupilo 31.700 m2 zemljišta sa 2600 m2 zatvorenog magacinskog prostora, koji je renoviran i adaptiran i sagrađena je upravna zgrada sa šest ekskluzivno uređenih kancelarija, kuhinja i sanitarni čvor, a sve to pored glavnog magistralnog puta Bijeljina-Rača u Dvorovima.

Trenutno se na istoj adresi nalazi  i 600 m2 izložbenog-prodajnog salona keramike, sanitarija, elektro i vodo materijala i materijala za centralno grijanje.

Poseban značaj u našem poslovanju zauzima izgradnja stambeno-poslovnih objekata namjenjenih za tržište, koje smo počeli graditi još od 2005. godine. Preduzeće je 2008. godine dobilo i neograničenu licencu za izgradnju stambeno-poslovnih objekata.

Do sada, preduzeće je sagradilo 16 objekata u užem centru grada. Trenutno se grade objekti od kojih su 4 u završnoj fazi i 4 u započetoj fazi radova.

Urađeno je i nekoliko objekata za privatna i fizička lica.

Preduzeće DOO „MDM COMMERC“, Dvorovi, je u početku poslovanja zapošljavalo svega 6 radnika da bi do danas taj broj bio povećan na 75 radnika.

Sam proces nastanka preduzeća je išao uzlaznom linijom i postepenim tempom uz dobar proračun ekonomskih koristi koje su i upotpunile dobro poslovanje preduzeća.

MDM COMMERC - Dvorovi - Bijeljina 2010 sva prava zadržana
posjetilaca ukupno:57257
ovog mjeseca:2016
Trenutno online posjetilaca: 2